fbpx

Donate and HELP us spread the News

We need your HELP!, Donate R50 to assist The Bulletin in reporting on your Community News. Click on the donate button on the right. →

Wednesday, September 23, 2020
Pay
16.1 C
Secunda
More

  Hoërskool Secunda Beste in Wiskunde Olimpiade

  Hoërskool Secunda is aangewys as die “Best performing school in Mpumalanga” in die Suid-Afrikaanse Wiskunde Olimpiade. Die aantal deelnemers per skool, die gemiddeld verwerf in elke rondte en hoeveel deelnemers deurgedring het na elke rondte, word in ag geneerm. Hier ontvang me Van Tonder die toekenning by ‘n glansgeleentheid in Gordonsbaai.
  Jan-Hendrik Groenewald is die enigste deelnemer in Mpumalanga wat daarin kon slaag om deur te dring na die finale rondte van die Olimpiade. Daarvoor ontvang hy ‘n medalje. Hy ontvang ook twee kontantpryse vir sy prestasie op Provinsiale vlak: beste quantile 5 deelnemer en beste presteerder in Junior afdeling.
  Die volgende leerders het deelgeneem en sodoende ‘n aandeel aan die uitsonderlike prestasie gehad:
  Gr8, Tyrone van Niekerk, Lizandri Mans, Johan Nel, Armand Kwooitz, Michael Botha, Anja Smith
  Gr9, Marnus Alberts, Danika de Bruyn,
  Lerina Griffen, Jd Kotze, Anchal Chathury, Fundiswa Ngcongwane, Riccardo Daneel, Heike Malan, Jan de Jonge, Kasongo Kilonda, Gerdus Alberts, Zanelle Oberholzer, Daniel Bezuidenhout, Ruan Kalse, Suane Vermaak, Lianke de Vries, Corne Lategan, Mia Louw, Atlekgang Chiloane, Sivanya Pillay, Ashlin Budharam, Masindi Nekhubvi, Marunis Smith, Mia J van Rensburg.
  Gr10, Henri Viljoen, Marisa Moodley.
  Gr11, Amiel Somaru, Stephan Oberholzer, Lune Meyer, Ruchelle van Heerden, Franco Higgins.
  Gr12, Anjali Morar, Kea Moiloa, Jan-Diederik Kwooitz, Tashim Karim

  Me. Christa van Tonder

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Hoërskool Secunda Beste in Wiskunde Olimpiade