fbpx

Donate and HELP us spread the News

We need your HELP!, Donate R50 to assist The Bulletin in reporting on your Community News. Click on the donate button on the right. →

Friday, September 25, 2020
Pay
16.1 C
Secunda
More

    Hoërskool Secunda

    Die volgende leerders van Hoërskool Secunda het op 5 en 6 September aan die Con Spirito Eisteddfod se Forte rondte in Bedfordview deelgeneem: Die volgende leerders was MP wenners tydens die Con Spirito Eisteddfod: Henri Viljoen Redenaars Afrikaans Gr 10 – 12 en Gedramatiseerde Poësie, Laetitia van Eck Sang ligte musiek en films, Sumonè Gravett Instrumentaal Klavier, Lana Hyman Gr 8 Redenaars, Realette Pool Gr 11 Kreatiewe skryfwerk Eng Add Poem, Sonèl de la Rey Gr 11 Kreatiewe skryfwerk, Afr HT Opstel, Afr HT gedig, Eng Add Essay . Tydens hierdie funksie is die volgende leerders as nasionale wenners aangewys: Henri Viljoen – Redenaars, Sumonè Gravett – klavier, Realette Pool – English FAL Poetry, Laetitia van Eck beide sangitems gewen en wenner van haar afdeling. Voor vlnr: Realette Pool, Laetitia van Eck. Agter vlnr: Sumoné Gravett, Henri Viljoen

    Hoërskool Secunda