fbpx
Wednesday, April 1, 2020
16.1 C
Secunda
More

  Hoërskool Oosterland

  Kevin de Beer, Byron Howe, Devin Smith, Alwyn Gertzen, Stephan du Buys, CJ Bishoff, Ruan Jacobs. Deel van Oosies Eerste Krieketspan. Oosies Eerste Krieketspan het die Gert Sibande liga gewen. Die Eerstespan het in 2018 die Mpumalanga liga gewen en hierdie span mik om die uitmuntende prestasie te herhaal in 2019. Alhoewel die Matrieks tans besig is met eksamen het die ander spelers in die span bevestig dat hulle almal hard werk om die trofee te behou.
  Jano Luus by Sevens Rugby die naweek. Oosies O/15 Span het die Skild troffee gewen tydens die afgelope naweek se Sewes rugby in Barberton. Keletso Mofokeng is aangewys as speler van die wedstryd tydens die finaal.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Hoërskool Oosterland