fbpx

Donate and HELP us spread the News

We need your HELP!, Donate R50 to assist The Bulletin in reporting on your Community News. Click on the donate button on the right. →

Thursday, October 1, 2020
Pay
16.1 C
Secunda
More

  Secunda 911 en Secunda 911 Assist 24/7 jaarafsluiting

  Secunda 911 en Secunda 911 Assist 24/7 het Saterdag hulle jaarafsluiting gehou by Stoepstories. Baie dankie vir almal se ondersteuning en vertroue deur die jaar! Dankie aan Bruce Lindeque wat die afsluiting geborg het. Kom ontmoet almal by die Arrive Alive aksie by Sasol Secunda Junxion, 30 November, en geniet dag saam met almal! #JTR, #GTR, #Delta1RescueDiving, #Langamed, #ChaplainBradBlake, #SecundaJunxion, #SectriAutobody, #Cardoctor, #TheBulletinNews

   

  The Bulletin News

  The Bulletin News

  The Bulletin Newspaper

  The Bulletin News

  Secunda 911 en Secunda 911 Assist 24/7 jaarafsluiting