fbpx

Donate and HELP us spread the News

We need your HELP!, Donate R50 to assist The Bulletin in reporting on your Community News. Click on the donate button on the right. →

Thursday, September 24, 2020
Pay
16.1 C
Secunda
More

    Kunstenaars ondersteun Bethal DBV

    Bethal DBV baat by kunsuitstalling.

    Plaaslike kunstenaars het geld ingesamel tydens Wyn-inni-Tyn met ‘n kunsuitstalling by Lake Umuzi. Hier oorhandig Johan Rosslee van Lake Umuzi die tjek, terwaarde van R 7 400, aan Barbara Mitton van Bethal DBV. Louis Trichardt (middel) was die organiseerder van die kunsuitstalling. Baie dankie aan elke kunstenaar wat deelgeneem het aan die uitstalling. Dankie ook aan elke lid van ons gemeenskap wat ‘n bydrae gelewer het deur van die kunswerke te koop.

    Kunstenaars ondersteun Bethal DBV