fbpx

Donate and HELP us spread the News

We need your HELP!, Donate R50 to assist The Bulletin in reporting on your Community News. Click on the donate button on the right. →

Thursday, September 24, 2020
Pay
16.1 C
Secunda
More

    Tannie Poppie se: Rissie-sjokolade-beesfilet

    1 beesfilet
    Bokmelkkaas
    Rissie-sjokoladesous
    250ml room
    1 pak (80g) sjokolade, in blokkies gebreek
    2 ml rissiepoeier

    1. Seël die beesfilet aan albei kante en braai volgens smaak tot gaar (verkieslik lig-mediumgaar). Sny in skywe van sowat 2cm.
    2. Haal van die vuur af en bedek elke skyfie vleis met ‘n sirkel kaas.
    3. Plaas terug en braai tot die kaas gesmelt het (nie oor warm kole nie, want die vleis moet rus)
    Berei die rissie-sjokoladesous:
    1. Verhit intussen die room tot warm in ‘n pot op die vuur (dit moenie kook nie).
    2. Haal van die vuur af en voeg die sjokoladeblokkies by.
    3. Roer goed tot die sjokolade gesmelt het.
    4. Voeg die rissie poeier by.
    5. Haal die vleis van die vuur af, gooi sous oor en sit voor.

    Tannie Poppie se: Rissie-sjokolade-beesfilet