fbpx

Donate and HELP us spread the News

We need your HELP!, Donate R50 to assist The Bulletin in reporting on your Community News. Click on the donate button on the right. →

Monday, August 10, 2020
Pay
16.1 C
Secunda
More

    Marietje Skool Lentemark kom nader

    Marietjie Skool se jaarlikse Lentemark vind plaas by die skool in Third Lane, Silkaatskop op 21-28 September.
    Die mark sal daagliks oop wees vanaf 09:00 tot 19:00 en daar is baie nuwe uitstallers.
    Van die ware wat by die stalletjies te koop gaan wees, sluit in skilderye, badbederfies, tuingereedskap, lekkers, toffies, verskeidenheid kase, braaigerei, borduurwerk, geroeste items, glas-dollas, klere, Heuning-produkte, handsakke, ‘scrapbooking’, rame, tuisgebak, speelgoed, biltong, houtmeubels, juwele, boeke, koue vleise, leerwerk, vinitage-ware, glassware, Nguni-velle en staalwerke. Daar gaan ook ’n springkasteel wees vir die kinders en ’n teetuin en wegneemetes. Vir meer inligting, skakel Anna-Marie Kruger by 084 513 9803.

    Marietje Skool Lentemark kom nader