Hoërskool Oosterland

0
255
Oosies is Toekomsgerig: Gr 10 en Gr 11 leerders van die IT klasse was Vrydag by Media24 in Johannesburg vir ń kursus wat aangebied is: Ofcourseyoucan.com. Dit het gehandel oor web ontwerp, grafiese ontwerp, video redigering, foto redigering ens. Hulle is blootgestel aan ongeveer 10 Adobe programme. Daar is ń volledige aanlynkursus beskikbaar. #joinus Van links: Dylan du Pisanie, Gerhardt Oelofse, Jd Schmahl, Mbongeni Mkwanazi, Yoyo Salaze, Kelvin Phillips, Michael Oakes, Nhlanhla Mtsweni, Francisco Mngomezulu en Saneshan Moodley
Kevin de Beer, Byron Howe, Devin Smith, Alwyn Gertzen, Stephan du Buys, CJ Bishoff, Ruan Jacobs. Deel van Oosies Eerste Krieketspan. Oosies Eerste Krieketspan het die Gert Sibande liga gewen. Die Eerstespan het in 2018 die Mpumalanga liga gewen en hierdie span mik om die uitmuntende prestasie te herhaal in 2019. Alhoewel die Matrieks tans besig is met eksamen het die ander spelers in die span bevestig dat hulle almal hard werk om die trofee te behou.
Jano Luus by Sevens Rugby die naweek. Oosies O/15 Span het die Skild troffee gewen tydens die afgelope naweek se Sewes rugby in Barberton. Keletso Mofokeng is aangewys as speler van die wedstryd tydens die finaal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here