Laerskool Goedehoop

0
395
By Goedehoop is ons ongelooflik trots op die O/11A- en 1ste-Rugbyspanne wat as Mpumalangawenners uit die stryd getree het. Voor: Serfontein, Tristan Crouch. Middel: Lourens van Niekerk, Diewaan Greef, Marcel Naudè, Jean Loock, Andries Coetzer, Luan Greyling, Andries Nel, Hancke van Heerden. Agter: Mnr. Righ Potgieter, Pieter Kruger, Lyndon Fourie, Kaydan van Rooyen, Waldo Schnuïr, Hugo Fourie, Armand Coetzer, Rieghardt van Zyl, Francois Homan, Rouxvé Herbst, Mnr. Ruben Lello. Heel Agter: Mnr. Philip Meyer
Rugby MPU-Wenners 1stes Voor: Jarno Haarhoff, E.J. Venter Middel: Zander vd Merwe, Ryan Erasmus, Adrian Greef, Jayden Joubert, Ryan Lottering, Rickardt van Heerden, Simeon Rudolf Agter: Mnr. Deon Pruis (Afrigter), Lee-Ryne Sinkfontein, Handrè Griessel, Janico Hattingh, Zander Steyn, Werner Maritz, Stephan Bezuidenhout, Damian de Beer, Juliun Cosmo, Tiaan Rabi, Brink le Grange, Marlou Coetzer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here