Nasionale Radikale Redenaars 2018

0
836
The Bulletin News
Die volgende 9 leerders van Hoërskool Secunda het die afgelope Saterdag aan die Nasionale Radikale Redenaars deelgeneem wat plaasgevind het by Hoërskool Garsfontein in Pretoria: Voor vlnr: Mercy Ambat, Eliska Smith, Chana Dunn, Petra Steyn Agter vlnr: Cara Strydom, Tlotliso Mashaba, JF Rademeyer, Caitlyn Ellish, Kaylie Strydom.

Baie geluk aan die volgende leerders wat uitsonderlik presteer het by die Nasionale Radikale Redenaars wat by Hoërskool Garsfontein plaasgevind het die afgelope Saterdag:
JF Rademeyer – 1ste in Suid Afrika: English Home Language speech; 2de in Suid Afrika: Reading English Prose; 2de in Suid Afrika: Reading English Poetry Tlotliso Mahsaba – 1ste in Suid Afrika: Reading English Poetry Gr 12
Mercy Ambat – 2de in Suid Afrika: English Reading Prose Gr 8
Chana Dunn – 1ste in Suid Afrika: Afrikaanse Poësie (lees) Gr 8

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here