Laerskool Secunda vaar goed in redenaars

0
1237
The Bulletin News
Voor: Alandri Bezuidenhout (Onervare toespraak – 1ste) ; Liza Barnard (Humoristiese toespraak – 5de); Michael Stemmet (Onervare toespraak – 5de; Voorbereid verhaal- 1ste; English Story -1ste) ; Mika Janse van Rensburg (Ervare toespraak – 2de); Annika le Roux (Onervare toespraak – 4de) Agter: Caylin Bach (Onervare toespraak – 11de), ; Abigail Barnard (Onervare toespraak – 1ste; Voorbereid verhaal- 2de; Onvoorbereid verhaal -6de; English Story -7de) Juan Jacobs (Onervare motiveringstoespraak – 7de; Voorbereid verhaal -6de; Onvoorbereid verhaal- 5de); Jordan Jacobs (Humoristiese toespraak – 1ste; Voorbereid verhaal- 2de; Onvoorbereid verhaal -5de); Gabriella Stemmet (Ervare toespraak – 5de; Onvoorbereid motiveringstoespraak – 11de; Voorbereid verhaal -7de; English Story -2de) ; Mielan Prinsloo (Ervare toespraak – 4de; Voorbereid verhaal- 1ste)

Meer as 400 leerlinge van reg oor die land het aan die Nasionale Podiumpret-redenaarskompetisie op 15 September in die Paarl deelgeneem.
Laerskool Secunda se leerlinge het baie goed presteer en het onder die Top 11 geëindig.
Uit hierdie groep was daar ook 5 algehele graadwenners naamlik Michael Stemmet, Abigail Barnard, Jordan Jacobs, Mielan Prinsloo en Alandri Bezuidenhout. Hulle name sal op plaatjies by die Taalmonument in die Paarl verskyn. Laerskool Secunda het ook 17 leerlinge wat in Oktober aan die Radikale Redenaars se nasionale kompetisie sal deelneem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here